Tekstvak:  © 2012  by Nice ICT Consultancy - Alle rechten voorbehouden

Nice ICT Consultancy respecteert uw privacy en garandeert u dat er met uw persoonlijke gegevens, die u ons ter beschikking stelt, uiterst zorgvuldig wordt omgegaan. Uitgangspunt hiervoor is de privacywetgeving. Wij zullen de gegevens die u ons beschikbaar stelt uitsluitend gebruiken voor het tot uitvoer brengen van uw orders en voor het verlenen van service. De informatie zal zonder uw toestemming niet aan derden worden verstrekt. Op verzoek kunt u uw gegevens die Nice ICT Consultancy van u heeft vastgelegd inzien dan wel opvragen. Indien er gegevens zijn die u wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen kunt u ons dat kenbaar maken.

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Nice ICT Consultancy is hiervoor niet aansprakelijk.  Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Nice ICT Consultancy of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.
Deze
website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Nice ICT Consultancy worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Nice ICT Consultancy heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Nice ICT Consultancy links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Nice ICT Consultancy van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.


Back ...
Tekstvak: Onze medewerkers zijn doorslaggevend …. die van U toch ook?

>>>  NICE ICT CONSULTANCY / DISCLAIMER <<<

>>>  NICE ICT CONSULTANCY / PRIVACY STATEMENT <<<

Disclaimer