TALENTONTWIKKELING EN MOBILITEIT

Met behulp van het NICE Talentenprogrmma kunt u het rendement van uw organisatie verhogen door het inzetten van duurzame ontwikkeltrajecten voor uw medewerkers en managers. U kiest voor de juiste aanpak door ervoor te zorgen dat u als organisatie de juiste mensen behoudt door hen optimaal te laten functioneren.


Bij vertrek of pensionering van medewerkers, loopt u het risico dat u kennis kwijtraakt. De Talentontwikkelingsmodule biedt de mogelijkheid om kennis en competenties die essentieel zijn voor uw organisatie, te beheren. In SIS heeft U geregistreert welke kennis voorhanden is en wie daarvan de kennisdragers zijn.
De loopbaanpaden kunnen in een dialoog met uw medewerkers worden gemaakt. In het Talentenprogramma kan de medewerker zijn voorkeuren invoeren. Na fiatering door leidinggevende of HRM kan een eventuele stap voor de medewerker worden gerealiseerd.

 


Back ...
Tekstvak: Onze medewerkers zijn doorslaggevend . die van U toch ook?

>>> HRM SUITE TALENT MODULE <<<

Tekstvak: TALENTMANAGEMENT

Talentmanagement richt zich op het optimaal inzetten en ontwikkelen van werknemers, in lijn met de strategische doelen van uw organisatie. U kunt ervan uit gaan dat het geven van de juiste aandacht aan de juiste werknemers leidt tot een relatief hoge mate van betrokkenheid en motivatie onder deze werknemers. Dit resulteert uiteindelijk in een beter presterende organisatie.

 

Tekstvak:   2012  by Nice ICT Consultancy - Alle rechten voorbehouden

Disclaimer